Molntjänst för telefoni

Vi hjälper företag med all typ av telefoni, både fast och mobil. QuickSip är en modern lösning för IP-telefoni / telefoni som tjänst.

Följande ingår i tjänsten:
  • App för iPhone, Android, Windows Phone
  • Möjlighet att ha fast IP-telefon och Softphone.
  • Hänvisningssystem med talad hänvisning
  • Kalenderkoppling
  • Enkel självadministration via web
  • Samtalsstatistik
  • Röstbrevlådesystem
  • Fastnätsabonnemang
  • Supportavtal

 

pris-iptelefoni

Har ni telefoner och bundna abonnemang? Inga problem, vi kan ta in även dessa i den mobila växeln QuickSip. Kontakta oss, så hjälper vi dig gärna!
molntjanst-telefoni

QuickSip – vår flexibla IP-telefoniväxel

QuickSip är en flexibel IP-telefoni-växel med kraftfull funktionalitet som du har tillgång till var du än befinner dig. Lösningen är en molntjänst som baseras på att du har ett telefonnummer men kan använda den telefon som passar dig bäst ; trådlös telefon, bordstelefon, mobiltelefon eller en softphone i datorn.  QuickSip är en modern telefonväxel i molnet med alla fördelar det innebär men har även funktionerna som växlar av äldre snitt har som sina styrkor.

QuickSip är en bekymmersfri lösning där abonnemang, uppgraderingar och support ingår i tjänsten. Ingen fast installation krävs.

d710

Support som den ska vara

Vi har lång erfarenhet av telefoni och vet vad som krävs för att en lösning ska fungera. Den användarvänliga självadministrationen räcker ofta för de flesta kunder men det finns givetvis tillfällen då det kan vara skönt att lätt få kontakt med en expert. Vi hjälper dig på plats, via telefon eller mail beroende era önskemål och behov.

 Exempel på funktioner

1 Mobil IntegrationMobil Integration
Använd mobilen som en integrerad anknytning i systemet för både in- och utgående samtal.
2 Talad HänvisningHänvisning
Inkommande samtal styrs om till ett talat hänvisningsbesked eller valfritt nummer baserat på inställningar i tid och kalenderdata.
3 Samtidig RingningSamtidig ringning
Inkommande samtal ringer till flera av användarens telefoner samtidigt; Välj själv telefon att svara i.
4 RinggrupperSamtalsgrupper
Oberoende av geografisk placering och telefonmodell  ringer de inkommande samtalen på samtliga telefoner i gruppen.
5 RostbrevladaRöstbrevlåda
Låt röstbrevlådan ta samtal enligt fördefinierade, användarunika regler. Lyssna på meddelanden genom att ringa till röstbrevlådan eller få dem mailade som ljudfil.
6 MenyvalVälkomstmeddelande
Alla inkommande samtal möts av ett välkomstmeddelande och röstmeny för möjliga val innan samtalet kopplas vidare.
7 StatistikStatistik
Statistikverktyg som gör automatiska utskick och skräddarsydda rapporter baserat på de önskemål som är uppsatta.
8 Call CenterCall Center
Samtalsgrupper med avancerade köfunktioner och statistik på användarnivå. Möjlighet att ta ut rapporter ang. antal samtal, genomsnittlig väntetid, tappade samtal mm.
9 KögrupperSamtalsgrupper med köbesked till väntande samtal
Oavsett geografisk placering och telefonmodell ringer de inkommande samtalen på samtliga telefoner i gruppen. Köbesked spelas upp för väntande samtal.
10 TelefonistTelefonist
Plattformen för telefonisten gör det enkelt att hantera inkommande samtal, söka i kontaktkatalogen, koppla vidare samtal, hantera hänvisningar och ställa in

11 Outlook IntegrationKalendersynk
Integration med Exchange ger en realtidssynkad kalender som med hänvisningsfunktioner hjälper användaren att planera sin tillgänglighet och sedan låta systemet sköta resten.

12 WebadministrationHome användargränssnitt
Med Home är det enkelt att styra och använda växeln, sätta och ändra hänvisningar, logga in och ut användare ur grupper, ändra välkomstmeddelanden för inkommande samtal, ställa in öppettider mm.

4 RinggrupperKonferens
Sätt upp virtuella konferenser i olika storlekar och antal deltagare. Funktionen gör det möjligt att ringa in deltagare från stora delar av världen och tar därmed bort dyra utlandssamtal.

Kontakta oss för mer information och offert!