Kameraövervakning för alla behov.

Kameraövervakning är ett effektivt sätt att förebygga och minska stölder, skadegörelse och andra brott. I verksamheter där svinn förekommer så betalar sig en investering i kameraövervakning på kort tid. Ett litet svinn på 300 kr/dag blir över 100 000 kr på ett år.

Färdigt paket för de flesta behov. Vi har satt ihop ett riktigt prisvärt paket med NVR/inspelningsenhet, 4 kameror mm.

Kameraövervakning restaurangEtt paket för kameraövervakning som passar kontor, butik, restauranger mm. Med Vivoteks paket så får du enkelheten med mycket hög kvalité, 8 kamerors NVR med inbyggd PoE för strömförsörjning. 2 st 2MP utomhus tubkameror samt 2 st 2MP inomhus domekameror ingår. 2TB lagring (max 12TB). Ingen extern dator behövs, anslut bara skärm och mus (ingår) så är systemet komplett. Nätverkskabel ingår ej. Anslut systemet till Internet och scanna QR-koden via appen i telefonen och du får tillgång till övervakningen direkt i mobilen, enklare kan det inte bli.

Paket-pris: 14 800 kr

Innehåll: NVR/inspelningsenhet Vivotek ND8322P med 2 TB lagringskapacitet, 2 st 2-megapixels IP-kameror IB8369, 2 st 2-megapixels IP-kameror FD8169, 21″ monitor och mus.

 

NVR – Vivotek ND8322P

 • Upp till 8 kameror
 • Inbyggd 8-portars PoE-switch
 • 1080P/720P HDMI/VGA lokal anslutning
 • Plug and play
 • Fläktlös
 • 2TB HDD ingår
 • Monitor och mus medföljer

Kameror

 • IB8369 eller FD8169 (läs mer om kamerorna nedan)
 • Full HD – 30fps, 1920×1080 (2 Megapixel)
 • Dag/natt-funktion med automatiskt IR-filter
 • IR 20meter/15 meter
 • WDR – Wide dynamic range
 • 3NDR – Bildförbättring i dåliga ljusförhållanden

Klicka här för kostnadsfri konsultation för just era behov.

Mer information om kamerorna

IB8369 – Full HD utomhuskamera

Övervakningskamera restaurang2-megapixel bulletkamera för utomhusbruk (IP66), Full HD, Smart IR teknologi för att undvika överexponering, Inbyggd IR-strålkastare (20m) med dag/natt-funktion och IR filter för utmärkt bild under dygnets mörka timmar. Upp till 30 bilder i sekunden, strömmatning via PoE. Utrustad med bildförbättringsteknikerna WDR och 3DNR. Dold kabeldragning inne i kamerafästet eliminerar risken för avklippta kablar. En professionell kamera för användare med högt ställda krav. Styr och kontrollera kameran via App i din smartphone.

 

FD8169 – Domekamera

IP-kamera dome2-megapixel domekamera för inomhusmontering med full HD. Smart IR teknologi för att undvika överexponering. Inbyggd IR-strålkastare (15m) med dag/natt-funktion r och IR filter för utmärkt bild under dygnets mörka timmar. Upp till 30 bilder i sekunden, strömmatning via PoE . Utrustad med 3DNR – bildförbättring i dåliga ljusförhållanden. En professionell kamera för användare med högt ställda krav.  Styr och kontrollera kameran via App i din smartphone.

Entrékamera i ögonhöjd för butiker.

Kameran är en specialkamera anpassad för butiker och andra publika entréer. Kameran är inbyggd i en skena med längdmarkering enligt samma färgstandard som finns på klisterremsor i butiksentréer. Det ger kameran en extra funktion där även personens längd syns för att kunna lämna ett korrekt signalement.

Med en kamera i ögonhöjd är det enklare att identifiera personen eftersom ansiktet inte döljs av en eventuell huvudbonad. Kameran kommer även mycket närmare personen är traditionella takmonterade dome-kameror. Dome-kameror behövs fortfarande för överblicken och entré-kameran är ett utmärkt komplement för att förbättra chanserna att identifiera.

Klicka här för kostnadsfri konsultation för just era behov.