Telefoni – Drift, Support och Underhåll

Telemission AB är en pålitlig servicepartner som tar ansvar för drift och underhåll, även efter slutförd installation. Med mer än 100 års samlad erfarenhet och tusentals installationer vågar vi påstå att vi erbjuder en av marknadens mest pålitliga och kompetenta serviceorganisationer.

telefoni-drift-telefoni

 

Behöver du ett serviceavtal för ert företag?
Ring oss, så hjälper vi dig gärna!

Telefoni service – teckna serviceavtal med Telemission

Telemission rekommenderar serviceavtal när telefonin är högprioriterad och en viktig del av den dagliga verksamheten. Ett serviceavtal ger Er många fördelar och skyddar mot kostsamma driftstopp.

Telemissions serviceavdelning har öppet varje vardag mellan 08.30 och 17.00. Under dessa tider finns alltid tekniker tillgängliga på telefon för att hjälpa till med felanmälan, frågor och ändringar.

Genom att teckna serviceavtal och därmed bli avtalskund, ansvarar Telemission för er dagliga drift av telefonin. Ni får en driftsäker och trygg miljö och slipper höga, oväntade utgifter. Som avtalskund behöver ni inte heller oroa er för hårdvara, arbete eller resekostnader vid servicerelaterade ärenden – allt ingår!

Ifall er verksamhet kräver utökad service för kvällar och helger erbjuder Telemission jouravtal som tecknas separat.

Fenix/BusinessPhoneBusinessphone 250/50

Telia Fenix 250/50
Ericsson Businessphone 250/50
Aastra Businessphone 250/50
Mitel Businessphone 250/50

Kärt barn har många namn. För inte så många år sen var Ericsson Businessphone 250/50 Sveriges i särklass vanligaste kontors och hotellväxel. Telefonväxeln är fortfarande vanlig och reservdelar finns att tillgå. Dock börjar det bli sällsynt med företag att vända sig till när det gäller underhåll.

Telemission är ett av de fåtal företag på marknaden som fortfarande har full kompetens på växelfamiljen och kan hjälpa er med allt ifrån support till utbyggnad och installationer.

Nätverk, data & tele

Telemission har en gedigen erfarenhet av data- och teleinstallationer. Vi hjälper Er med planering och installation av kabelsystem och erbjuder tekniker som är specialister på all typ av kabeldragning. Telemission tar alltid hänsyn till gällande standarder för att garantera hög kvalitet och prestanda.

Telemission erbjuder följande tjänster:

  • Kanalisation
  • Kabelförlängning
  • Kontaktering
  • Mätning
  • Dokumentation
  • Fiberdragning
  • Svetsning

Kontakta oss för mer information!