Kameraövervakning för fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag

Övervakningskamera Dahua

Kameraövervakning är en effektiv säkerhetsåtgärd som minskar brott och ökar tryggheten.

Har ni problem med intrång i källaren? Skadegörelse och stölder i parkeringshus? Telemission Stockholm AB installerar kameraövervakning hos företag, föreningar och organisationer.

Vi hjälper er med att ta fram den kameralösning som passar bäst för era behov, utomhus såväl som inomhus. Rätt storlek på utrustning till rätt pris.

Telemission Stockholm installerar och supportar kamerasystem inom många områden. Vi installerar kameror i bostadsrättsföreningar, garage, butiker, restauranger, kontor, idrottshallar, soprum och miljöstationer mm.

Kontakta oss för rådgivning, kostnadsfritt besök och offert. Vi har erfarenhet av flera av de största tillverkarna på marknaden och har arbetat i många år med installationer i olika miljöer.

Ändamålet med kameraövervakning varierar mellan olika företag, då behoven ofta varierar.

Det vanligaste idag är att man installerar övervakningskameror för att öka tryggheten och säkerställa bevis vid stölder och skadegörelse men det finns också många andra användningsområden. Övriga användarområden finns exempelvis inom processövervakning, trafikövervakning, skadegörelse, felplacering i lager och objektsbevakning. Med hjälp av en övervakningskamera är det betydligt enklare att i efterhand identifiera och säkerställa om någonting har inträffat som du vill utreda.

Prisexempel för ett mindre kamerasystem för exempelvis en bostadsrättsförening, butik eller restaurang.

Lagringsenhet (NVR) som klarar upp till 8st kameror, hårddisk 2TB, bildskärm 22″ samt 4st vandalsäkra dome-kameror med HD-bild medföljer.

Pris: 19 000kr.

Installation och moms tillkommer

Affärsnytta med Kamerabevakning

Ökad säkerhet för
personalen

Motverkar skadegörelse (avskräckande)
Förebygger brott
Sänkta försäkringskostnader

Minskat svinn från butik, lager samt vid kontanthantering

Ökad lönsamhet med kamerabevakning

I butiksverksamheter och restauranger finns oftast problem med svinn. Ett korrekt installerat kameraövervakningssystem minskar detta svinn kraftigt. Tänk på att ett svinn på endast 300 kr/dag blir över 100 000 kr/år.

Regler för kameraövervakning

I maj och augusti 2018 har reglerna för kamerabevakning ändrats. Först kom dataskyddsförordningen och sedan den nya kamerabevakningslagen. Färre måste söka tillstånd men det ställs krav på att den som vill kamerabevaka ser till att följa de nya reglerna i dataskyddsförordningen respektive brottsdatalagen.

Privat verksamhet

Privat verksamhet, som inte utför en uppgift av allmänt intresse, behöver inte längre tillstånd för att kamerabevaka. Befintliga tillstånd och anmälningar kommer att upphöra att gälla. Dataskyddsförordningens regler är tillräckliga för att garantera att behandlingen av personuppgifter inte kränker enskildas personliga integritet. Ni behöver alltså inte söka tillstånd men ni måste i stället se till att ni uppfyller kraven i dataskyddsförordningen. Det innebär i korthet att inga andra personuppgifter lagras tillsammans med inspelat material, ett begränsat antal personer har tillgång till det inspelade materialet, uppgifterna måste skyddas extra väl så att inga obehöriga kan komma åt dem samt att inspelat material inte sparas i onödan utan raderas efter en viss tid.

För mer information hänvisar vi till Integritetsskyddsmyndigheten https://www.imy.se/

Vi arbetar med marknadens modernaste kamerasystem

Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i era kontaktuppgifter samt en kort beskrivning om vad ni behöver hjälp med så kontaktar vi er inom kort.
    Jag vill ha hjälp med:

    Kameraövervakning4G-repeater / MobilförstärkningTäckningsmätning

    Jag godkänner integritetspolicy