Videokonferens

Letar du efter utrustning för videokonferens? Vi erbjuder två stycken videokonferenssystem från Grandstream. Du kan läsa mer om de två olika systemen här: Videokonferens GVC3200 och Videokonferens GVC3202.

Bättre möten med videokonferenser

Videokonferenser underlättar för personal att på ett smidigt sätt delta i möten trots långa reseavstånd. Genom att använda er av videokonferenser och webbmöten sparar ert företag in på både resekostnaderna och på miljön när medarbetarna inte behöver resa till möten på annan ort. Videokonferenser har också den positiva effekten att alla deltagare kan se varandra och man kan tyda varandras ansiktsuttryck vilket underlättar i kommunikationen med varandra.

videokonferenssytem-gvc3200

Användningsområden för videokonferens

Det finns flera typer av möten där videokonferenser mer fördel kan användas – det kan inte ersätta de fysiska mötena helt och hållet, men det är ett bra komplement som underlättar vid spontana möten och möten med kort varsel. Det  möjliggör även mer frekventa ”träffar”.

Håller ni utbildningar? Då kan en videokonferenslösning underlätta i ert arbete. Alla behöver inte vara på samma plats geografiskt.  Kanske har ni kunder på annan ort som ni ibland behöver ha ett möte med? Då kan det vara mer tidseffektivt med ett webbmöte, samtidigt som det blir trevligare än endast ett telefonsamtal.

Ni kan läsa mer om de två systemen vi erbjuder här.
Eller kontakta oss genom kontaktformuläret till höger så berättar vi mer.

Beställning av videokonferensutrustning

Nedan kan du beställa ett våra två paket med videokonferensutrustning. Välj först vilket paket du vill beställa. Obligatoriska fält är markerade med *.